Over Ons | BestDirect

Over BestDirect

De beste, innovatiefste en voordeligste producten, direct naar u.

Ons verhaal

Best Direct Benelux is een online activiteit van het internationaal opererende Best Direct International Ltd. Onze producten zijn verkrijgbaar in meer dan 40.000 Europese winkels.

Het verhaal van Best Direct, opgericht in 1992 en gebaseerd op tientallen jaren ervaring op het gebied van televisie en demonstratieverkoop, begon aan het eind van de jaren veertig. William Levene ging op zoek naar de beste, meest innovatieve huishoudproducten van over de hele wereld en demonstreerde deze op beurzen, salons en tentoonstellingen.

Met de komst van de commerciële televisie in het begin van de jaren 1970, verhuisden productdemonstraties van het showterrein naar het kleine scherm.

In de loop der tijd is ons doel hetzelfde gebleven: "Uitvindingen op de markt brengen die voldoen aan de behoeften van het moderne leven door dagelijkse taken sneller, gemakkelijker en bevredigender te maken - De Beste Producten Direct naar u!"

Onze producten

Bestdirect.nl is de originele en door ISL gecertificeerde webshop, met alle artikelen rechtstreeks van de fabrikant. Wij bieden u bekende merken zoals; Starlyf, Velform, Gymform en Comfortisse in de categorieën Fitness, Mooi & Gezond, Huishoud & Keuken, Wonen & Slapen, Tuin & Klussen, Speelgoed & nog veel meer..

Met ons ruim aanbod aan innovatieve en praktische producten willen wij u helpen om tijd en moeite te besparen, uw leven iets gemakkelijker te maken, en u van de juiste hulpmiddelen voorzien voor een bewustere en gezondere leefstijl.

Onze voorraad bevindt zich geheel in Nederland, zodat we u altijd de snelste levering kunnen garanderen.

Onze producten voldoen aan alle eisen die binnen de EU gesteld worden aan veilige producten.

Wat wij verder bieden:

Via onze website kunt u 7 dagen per week, op elk moment van de dag of nacht,  online bestellingen plaatsen!

Ons doel is om uw bestelling binnen 24/48 uur rechtstreeks bij u thuis af te leveren.

Niet tevreden? We hanteren een 14 dagen niet goed geld terug beleid.

En... als er iets misgaat, hebben we een vriendelijke klantenservice die er is voor al uw vragen!

Contact: support@best-direct.nl

Best Direct is onder andere bekend van: